top of page
Final_zvipp_logo_RGB_0_159_77__255_205_0

Zvipp teamet består i dag av fire kompiser i slutten av tyveårene fra Oslo og Akershus som sammen ønsker å gi Oslo folk i byer en lettvint, morsom og miljøvennlig måte bevege seg på.Stas Milavski, styrets leder 29 år
Stas har en Bachelor i Finans fra Handelshøyskolen BI. Og har siden den gang jobbet med Corporate Finance og Equity Sales. Stas er ekstremt reiseglad og får mye ideer rundt om i verden som han skulle ønske eksisterte i Norge.  Nylig bodde han 8 månder i Los Angeles , hvor han så elektriske sparkesykler på hvert hjørne og bestemte seg for å ta denne ideen hjem til Oslo.

Eirik Norli Thune, styremedlem 27 år
Eirik er 27 år med en bakgrunn fra bank og finans.  Han har vært partner og styreleder i Norsk Kapitalinvest AS og har en med bachelor i Økonomi & administrasjon fra Universitetet i Agder og en MSc i Finans fra Durham University Business School. I tillegg til å være en godt utdannet kar er Eirk veldig glad i naturen og reiser flere ganger årlig på ukeslange ekspedisjoner  hvor han lever med stormkjøkken og bor i telt for å oppleve den vakre kloden vår på best mulig måte.

Sebastian Solberg, styremedlem og markedsansvarlig 29 år
Sebastian er en tidligere TV-regissør med en  Mastergrad i Media Management fra The New School Parsons / Public Engagement i New York. Han har 4 års erfaring med produksjon av programmer for tv-kanaler som TV Norge, TV3 og TV2.  I tillegg til dette er Sebastian en rastløs sjel som liker at ting går fort og elsker alt som effektiviserer hverdagen.

Haakon Harald Magistad, styremedlem 29 år
Partner og styremedlem i Norsk Kapitalinvest AS, med bachelor i Økonomi & administrasjon fra Handelshøyskolen BI. Haakon  har 8 års erfaring innenfor bank og bakgrunn som privat investor. I tillegg til å være god med tall er Haakon også veldig opptatt av at ting skal være effektivt og et stor fan av teknologi som gjør livet lettere.

Om du ønsker mer informasjon vær send mail til contact@zvipp.no eller ring Sebastian på +47 911 13 920

bottom of page